УИСКИ ФЕСТ

За 5-та поредна година в края на месец октомври 2016 УИСКИ ФЕСТ СОФИЯ ще озари нощта в София Ивент Център е  Парадайз Мол на града. Това е най-престижният и голям уиски форум в Централна и Източна Европа и единственото събитие в България, което се открива от трима висши дипломати – посланиците на САЩ, Великобритания и Ирландия.

Освен срещи със своите любими марки, посетителите могат да се насладят на специални дебютни предложения, истории и иновации. За ценителите и професионалистите се организират майсторски класове, провеждани от утвърдени уиски експерти.

Традиционно УИСКИ ФЕСТ СОФИЯ подкрепя умерената и отговорна консумация на алкохол. За първи път на този форум най-големите производители, вносители, и търговци на алкохолни напитки в България сложиха подписите си под българската ХАРТА за ОТГОВОРНА ПРОДАЖБА и КОНСУМАЦИЯ НА АЛКОХОЛ.  УИСКИ ФЕСТ СОФИЯ е и място,  от което няма да Ви пуснат да се качите на колата си, след като сте опитали от вълшебните „живи води“. Указателни знаци и печатни материали ще Ви информират за другите алтернативи, които може да използвате, за да се приберете в къщи  след консумация на алкохол.